Zneužitie mena našej skupiny
-
Viacerí ste nám preposlali mail s predmetom „Otvorte oči“ od anonymnej skupiny Mladí v SAV, kde nie je nikto podpísaný. Nevieme teda overiť o koho ide.
Čo najrýchlejšie sme vydali stanovisko:
„Mladí vedci SAV stoja za jednotným postojom Slovenskej akadémie vied čo najrýchlejšie a bezproblémovo sa transformovať. Len sprostredkovane sme sa dostali k informácií, že je rozosielaný email s predmetom „Otvorte oči“. Ako jeden zo zakladajúcich členov skupiny Mladí vedci SAV som pohoršený zneužitím skupinového názvu Mladí v SAV. Autor správy sa nepodpísal, a tak nemáme znalosť o tom, či ide o mladého vedca a či je vôbec z SAV. Skupina Mladí vedci SAV má viac ako 300 členov a svoje názory, postoje a aktivity zverejňujeme a podpisujeme sa vlastnými menami. Informácie, ktoré sú v zasielanom emaile sú nepravdivé, účelové a navyše podané spôsobom, ktorý je absolútne primitívny.“
Michal Procházka
Vedel by mi niekto preposlať ten mail? Je to márna snaha na 95%, ale je tam väčšinou IP adresa a tá sa dá čiastočne vystopovať. Zrejme to iba ukáže že je z Bratislavy, ale niekedy to ukáže viac. (alebo čínske mestečko ak si dal dotyčný záležať) Možno to ukáže na SAV. Len pre úplnosť by som to vyskúšal. (plné stopovanie neviem spraviť, to by chcelo súdny príkaz a poprosiť Google o spoluprácu)
- Musíte byť prihlásený any ste mohli odpovedať na túto tému
Permanent link to this article: https://mladi.sav.sk/forums/topic/zneuzitie-mena-nasej-skupiny